tisdag 15 juni 2010

Hej festivalare!

16 dagar kvar - Nu börjar det bli lite svettigare på latitudkontoret – biljettförsäljningen tar fart, backstage tar form, vi åker runt och delar ut latitudtidningar, planerar området in i minsta detalj, bokar sista tälten, anlitar ansiktsmålare till ”kids rock”, sätter menyerna för vårt lokalproducerade matområde som vi är riktigt stolta över. (Dit ska ni bege er och köpa en ljuvlig mattallrik med delikatesser från vår region – lovely!)

Igår kväll gick vi igenom ”Raiders” – ni vet listorna på grejer som artisterna vill ha i sina loger. Det kan vara allt från ingefära och lime till svarta handdukar och lokaltidningar. Spännande listor och ett litet projekt i sig att få ihop allt! Vi försöker att få till en logistik kring artisterna som gör att de ska känna sig som hemma hos oss i Oskarshamn. Trevlig stämning, bra service, gött käk och grym personal! Då kommer de att göra ett fantastiskt jobb på scenen.

Några av artisterna har dessutom varit med och spelat in några jinglar till Mix Megapol. Kommer snart i etern!

Nu – iväg och lämna fler Latitud-tidningar åt folket! Vill du ha ett gäng eller sätta upp Affischer på något bra ställe utanför Oskarshamn?! Hör av dig till sofie@bradholmenevent.se så ordnar vi det!

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar